ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εξοικονομώ – Αυτονομώ
03.12.2020
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» το οποίο χρηματοδοτεί παρεμβάσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στο οικιακό κτιριακό τομέα, τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και κατά συνέπεια του ενεργειακού κόστους των νοικοκυριών, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Η πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» θα ανοίξει στις 11 Δεκεμβρίου για υποβολή αιτήσεων. Tο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» θα έχει προϋπολογισμό 850 εκατ. ευρώ και θα παραμείνει «ανοιχτό» μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων ανά περιφέρεια. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος περιλαμβάνει πόρους επιχορήγησης ύψους 803 εκατ. ευρώ (κατανεμημένους ανά περιφέρεια σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί) και πόρους από το υφιστάμενο Ταμείο του προγράμματος Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ για την εξυπηρέτηση δανείων.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ένταξη στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» από την διαδικασία αίτησης - εκπόνηση φακέλου μέχρι την κατασκευή και την παράδοση του έργου χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους πελάτες της. Επικοινωνήστε μαζί μας και ωφεληθείτε με επιδοτήσεις που φτάνουν μέχρι και το 95% του προϋπολογισμού του έργου.